Toast er den beste maten på campingturen

toast

Mat er viktig, også når du er på campingferie, men det kan bli mye styr å lage varm mat i teltet eller bobilen. Likevel kan et varmt måltid smake godt, spesielt dersom det er vått eller kaldt ute. Heldigvis finnes det enkle varme måltider du kan lage i en fei, og som hele familien liker, for eksempel toast. Et toastjern er lett å ta med seg, og du kan kjøpe brød og pålegg i en helt vanlig butikk.

Hvorfor er toast perfekt?

Toast er både sunt og raskt å lage, samtidig som det er varmt og godt. Har du tilgang på strøm, er det best å ha med et vanlig toastjern, men hvis du er langt til fjells, kan du også velge et toastjern som kan brukes på bålet. Kanskje er det lurt å ha med begge deler, alt etter hvor ferieturen skal gå. Blir det helt krise, kan du også lage toast i en panne, men et toastjern betyr mindre søl. Les deg opp på en toastjern test for å finne det beste produktet for deg.

Velg et bra toastjern

Det er en viss forskjell på toastjern, og det billigste er ikke alltid så prisgunstig som du tror. Kvalitet er viktigere, slik at produktet holder en stund. Tefal toastjern er et populært valg, og du kan lese en anmeldelse av Tefal toastjern på Kjøkkenunivers.no for å lære mer om fordelene med dette jernet.

Toast passer til alle anledninger

Toast kan varieres på mange måter, men består i hovedsak av brødskiver, smør, ost og annet pålegg. Du kan spise toast til kveldsmat, som TV-kos og du kan lære barna å lage seg toast når de kommer hjem fra skolen. Med ferdigoppskåret brød, ost og pålegg går det i en fei. Toast er også perfekt til tenåringer som flytter på hybel. Dette er rask og enkel varmmat som i tillegg inneholder sunne næringsstoffer.

Test ut ulike varianter

Klassisk toast er alltid populært, men det finnes en hel rekke oppskrifter på toast, alt fra toast med ost og skinke til vegetartoast. Vil du prøve noe nytt, kan du for eksempel blande ulike typer ost i samme toast eller smøre på ketsjup eller grillsaus. Prøv deg også fram med ulike typer brød og gjerne litt krydder. Bruk det som du liker, og skap din personlige favoritt. De fleste typer oster kan brukes til toast, og du kan også bruke majones på brødskivene.

Kan hende du også liker

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.