Reise til Playitas Resort eller La Santa Sport og gå ned i vekt

Playitas

Det å nå idealvekten man ønsker seg kan virke umulig. Selv om du har begynt med jevnlig trening, tar kostholdskurs på nett og får nok hvile, er det ingenting som virker. Du har kanskje til og med sjekket om nåla på vekta har satt seg fast?

Ingenting ser ut til å hjelpe for at du skal bli fornøyd. Idealvekt er ikke noe som er enkelt å nå når man skal prestere på så mange andre områder. Jobb, barn, ærend og møter på kveldstid passer dårlig med å komme seg i bedre form. Men, det går an å ta en ferie basert på trening. Hva er idealvekt og hvordan komme ned i vekt?

Hva er idealvekt

Du tenker kanskje at idealvekt er hvor mye bør jeg veie i forhold til høyde, noe som er et fint mål vi kjenner som BMI. Men hverken fettprosent eller kroppsmål har egentlig så mye med saken å gjøre. Det kan hende du har idealvekt, men trenger å fikse noen helt andre ting. Folk er forskjellige, men det som er helt sikkert er at man må forbedre seg på trening og med kosthold.

Tiltak for å få idealvekten:

  • Tren styrke
  • Forbedredre kroppsholdningen
  • Spis mer variert

Hva er Playitas Resort

Playitas Sport er et treningsanlegg på Kanariøyene. Det er en resort hvor man kun trenger å tenke på seg selv og idealvekten sin. Med baner for alle mulige sporter, slik som padel, tennis, golfbane, basseng, løpebaner og omliggende sykkelbaner, er det ikke rart til og med proffe idrettsutøvere bruker Playitas Sport for årlige treningsleire.

Her fins det restauranter og spisesteder med tilpassede måltider for den beste restitusjonen. Det å ta en uke her hver vinter har blitt veldig populært. For her ligger temperaturen godt over 20 grader hele året.

Hva er La Santa Sport

La Santa Sport ligger på Lanzarote. Her kan man kombinere familieferie og trening. Her bugner det av sportsanlegg for en rekke sporter, samtidig som man finner badepark og lekeland for barn. Ønsker man å gå ned i vekt og finne idealvekten, kan man delta på daglige kurs hvor man får den beste oppfølgingen på trening og kosthold, slik at man kan fortsette den gode trenden når man kommer hjem.

Det går daglige fly til denne delen av Spania, hvor klima er godt med høye temperaturer året rundt. Få i gang forbrenningen og gå ned i vekt med riktig fokus.

Kan hende du også liker

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.