Paris Reiseguide: En guide til å besøke lysets by

paris

Paris er et av de mest besøkte reisemålene i verden. Det er alltid det første reisemålet på reisendes bucket list og har vært et romantisk og kulturelt landemerke i mange århundrer.

Paris er en by rik på kultur og historie. Den har over 1000 år med vakker arkitektur, kunst og attraksjoner å tilby deg mens du er der. Det er så mye mer enn bare et stopp på vei til ditt neste reisemål!

Hvordan komme seg rundt i Paris

Paris er en vakker by med mange museer og monumenter. Men du må være klar over at det kan være veldig vanskelig å komme seg rundt med alle bilene, folkene og trafikken.

I denne delen vil vi gi deg noen tips om hvordan du kan komme deg rundt i Paris uten for mye stress eller vanskeligheter.

1) Ta buss eller metro

2) Hold deg nær elven

3) Unngå rushtiden (8–10, 17–19)

Hva du kan se og gjøre i Paris

Paris er en by rik på kultur og historie. Den har blitt kalt «Lysbyen» fordi den aldri sover. Dette kan tilskrives det faktum at det er over 7500 restauranter i Paris, 60 museer, 130 teatre og 300 kunstgallerier.

Paris er et dyrt reisemål for turister, men det er fortsatt mange ting du kan gjøre på et budsjett hvis du vet hvor du skal lete. For eksempel, hvis du er interessert i mat, bør du definitivt besøke de berømte markedene Les Halles eller Bastille for noen gode tilbud på vin og brød. Du kan også ta en spasertur gjennom en av de mange parkene som Paris har å tilby, som Luxembourg-hagen eller Jardin des Tuileries, som begge er vakre steder å slappe av i lunsjpausen med deilig fransk mat!

Servering i Paris

Med så mye deilig mat i Paris kan det være vanskelig å bestemme seg for hvor du skal spise. Fra tradisjonell fransk mat til bistroer og for de som ønsker en pause fra fransk mat, er det mange andre alternativer. Denne guiden hjelper deg med å finne den perfekte restauranten i henhold til dine behov.

Det perfekte franske måltidet er en sjanse til å smake på landets beste kokker, så når du drar ut for å spise middag, ikke nøye deg med noe mindre.

Overnatting i Paris – De 5 beste områdene å bo i

Paris er blant de mest besøkte byene i verden, og det er også en av verdens mest romantiske destinasjoner. En tur til Paris kan være veldig hyggelig hvis du vet hvor du skal bo. Denne artikkelen vil guide deg gjennom de 5 beste områdene å bo i Paris.

1) Montmartre

2) Saint-Germain des Pres

3) Montparnasse

4) Canal St Martin

5) Belleville

Kan hende du også liker

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.