Kulturelle opplevelser utenfor Europa

Det er ingen hemmelighet at Europa rommer en rekke gode feriedestinasjoner. Det er også her mange Europeere ferierer, men det finnes jo også mye annet der ute. Hvis man har et litt større reisebudsjett, og noen flere dager i ferien sin, så kan man vurdere noen andre kulturelle destinasjoner, som også byr på en hel del spennende opplevelser.

Hvis du er usikker på hva som skal være årets feriedestinasjon, så kan du velge ett sted fra denne listen!

Dra på karneval i Rio de Janeiro

Er du klar for fest, farger og karneval, så kan du ta turen til Rio De Janeiro! Denne flotte kystbyen er velkjent for sitt store karneval, og for den enorme jesus statuen som står på en fjelltopp og vokter over byen. Skal du besøke karnevalet i byen i 2023, så må du være der mellom 17-25 februar.

Seil i Karibien

Det blir ikke så mye flottere enn i Karibien. De flotte øyene i det Karibiske hav er fylt med hvit sand, og omringet av krystallblått vann. Det ligner rett og slett et paradis, og er en åpenbar feriedestinasjon for deg som vil drømme deg vekk i en hengekøye i skyggen av et palmetre. For å få mest ut av ferien din her kan du leie en båt, og seile rundt til de mange øyene.

Opplev eksklusive Dubai

Dubai har blitt en mer og mer populær feriedestinasjon for Europeere. Den særegne byen midt i ørkenen har blant annet vekket oppmerksomhet hos folk på grunn av luksusen man møter her. Har du lyst til å handle på luksusbutikker i enorme kjøpesentre, eller se verdens høyeste bygning? Så velg en reise til Dubai.

Høyteknologiske Tokyo

Tokyo er en by mange har lyst til å besøke. Det er Japans hovedstad, og en av verdens største byer. Her er det utrolig mange mennesker som lever, og en hel haug med ting du kan finne på. Du får blant annet den beste sushien i verden, og så mye japanske søtsaker du kan klare å spise. Det er også her du finner morsomme konsepter som katte-kafeer, og kan se de rosa kirsebærtrærne blomstre om våren.

Dra på safari i Zanzibar

Det er få steder som byr på et så rikt dyreliv som mange av de afrikanske landene. Zanzibar er ett av dem, og her kan du dra på safari for å se både løver, tigre, sjiraffer og elefanter. Dette er noe helt unikt som bør oppleves en gang i livet. I tillegg finnes det en rekke flotte resorter der også.

Kan hende du også liker

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.