Hva skal være årets reisemål?

hellas

Det er mange som klør i fingrene etter å reise igjen og mange planlegger nye og spennende reisemål denne sommeren og generelt dette året. Selv om mange er helt klare på hvor de ønsker å reise så er det ikke alle som er like sikre. Derfor har vi laget denne lille oversikten over spennende reisemål du kan teste ut dette året.

Vi tror vi har funnet noe som reisemål som kan passe for enhver vennegjeng, familie eller par som skal reise på tur dette året. La oss ta en titt!

Peloponnes, Hellas

Hellas er et kjempepopulært feriested blant nordmenn og dersom du føler at Santorini blir litt for turistfylt så er Peloponnes et helt fantastisk sted. Her finner du lange, hvite strender, vingårder, olivenlunder, botaniske klostre og muligheter for fjellklatring, rafting og paragliding. Med andre ord finnes det aktiviteter for alle mann og selv om øyen absolutt er opptatt av turisme, så slipper du unna de verste partysvenskene dersom det ikke er helt den turen du ønsker.

Matera, Italia

Matera er en helt fantastisk vakker by i Italia. Det er kanskje ikke det mest populære eller velkjente feriestedet for nordmenn, men byen er helt fantastisk og den må oppleves på et tidspunkt. Her får du kultur på høyt nivå med grottehoteller, kalksteingrotter, gamle filmsett, gallerier og bortgjemte skatter.

Dette er en by som foreløpig ikke er så påvirket av turister og derfor er også prisene ganske mye snillere, sammenlignet med mange andre byer i Italia. Du trenger med andre ord ikke å være noen aksjeekspert for å få råd til å reise hit. Skulle du derimot ønske å bli en aksjeekspert slik at dere kan sjekke inn på et av de mer luksuriøse hotellene, så kan du lese mer her.

Den tyrkiske riviera

Om du ønsker et annet alternativ der du ikke trenger å bruke opp alle sparepengene dine så er rivieraen i Tyrkia et supert alternativ. Tyrkia beveger seg mer og mer mot tryggere rammer og badebyen Bodrum er et supert sted å begynne. Denne byen omtales ofte som Tyrkias St. Tropez og er en by som absolutt må oppleves om du er i Tyrkia. Fler og fler turister og lokale begynner å trekke mot denne flotte byen og kanskje ønsker du å reise dit før det blir overflom av turister. Her finner du fantastiske strender, nye og spennende restauranter, strandklubber og vakre hoteller. Noe for alle.

Kan hende du også liker

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.