Fordeler ved å velge 3PL partner

Når man starter en bedrift er det mange forskjellige elementer som skal tas høyde for. Noen av dem må man ta med i beregningen helt fra begynnelsen og noen kommer litt mer etter hvert. Alt dette avhenger av hvilken type bedrift du har og hvor fort tingene utvikler seg. Det å ha et lager er en ting, men det å ha noen som kan håndtere tredjepartslogistikk er en helt annet. Dette er noe som gir deg frihet til å fokusere på din bedrift og ikke minst kundene dine, og overlate resten til de som er eksperter på dette. 

En av disse er 3PL partner. Når bedriften din vokser, er det viktig å handle raskt for å kunne opprettholde den veksten dere opplever. En av de beste måtene å gjøre dette på er å få hjelp av andre til å håndtere for eksempel å sende ordre, slik at du kan fokusere på for eksempel vekst og salg. Det å legge dette ansvaret et annet sted, som for eksempel via en distribusjonspartner. Dette er noen som kan bidra med en fullservice 3PL, og er noen som leverer tredjepartslogistikk og kan veilede deg gjennom hele prosessen, slik at dere kan få en strømlinjet prosess for tjenestene i din bedrift.  

Hva kan en fullservice 3PL partner gjøre for deg? 

Det er mange tjenester og ikke minst arbeidsoppgaver som man selv gjør når man starter en bedrift. Men når man begynner å oppleve vekst og vil, og ikke minst bør, bruke mer tid på salg, vekst og kundene sine, er det smart å la disse oppgavene gå til noen andre. Dette er noen av de oppgavene som er aller mest vanlige å sette bort til en 3PL partner: 

  • Varemottak 
  • Lagring 
  • Plukking 
  • Pakking 
  • Frakt 
  • Håndtering av retur  

Hvorfor bør man velge en 3PL partner? 

Helt kort kommer du til å spare både tid og penger på å velge denne løsningen. Du gir oppgaven til noen som gjør den mer effektivt og er mer profesjonelle i forhold til disse oppgavene, noe som gir kundene dine en bedre opplevelse. Varehåndtering og logistikk er noe som tar masse tid, og bør gjøres på et høyt nivå for å få fornøyde kunder, og ved å overlate dette til profesjonelle vil kundene få en bedre opplevelse, og ikke minst vil du få mer tid til de tingene som er mest viktige i bedriften din. Delegering er nemlig en essensiell del av vekst. 

Kan hende du også liker

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.