3 steder du skal besøke i Thailand

Et av stedene i Sør-Asia som har blitt et svært populært reisemål for varmesultne nordmenn er kongedømmet Thailand. Landet som huset omtrentlig 70 millioner innbyggere, og kan skilte med milevis med vakre strender, tropisk klima og et rikelig dyreliv.

Nå som korona restriksjonene ikke lenger er et faktum er det bare å booke billetter og komme seg på første fly for å se hva Thailand har å by på. Har du først tenkt deg på reise hit er det noen steder du bare må få med deg.

Chiang Mai

Den svært populære provinsen i Thailand med navnet Chiang Mai har blant annet et berømt sentrum. Med over 30 templer omkranset av gamle murrester er dette sentrumet et syn for øyet. De som har litt ekstra energi på ferien, kan også prøve seg på den enorme trappen Wat Phrathat Doi Suthep som byr på intet mindre enn over 300 trappetrinn opp mot et nydelig tempel på toppen.

Provinsen byr på et attraktivt uteliv, spennende handelsteder og mangfoldige severdigheter som appellerer til både store og små.

Koh Samui

Øya som ligger i Surat Thani provinsen byr på en rekke spennende opplevelser. Det finne et stort utvalg av reiser til Thailand, og Koh Samui bør ligge på ønskelisten. Dette var en gang i tiden et stort fiskersamfunn på det som er den nest største øya i Thailand.

Her får du oppleve lokalkultur på nær hånd mens du spiser, bor og lever side om side med de lokale og nyter den ekstraordinære solnedgangen. Det som gjør Koh Samui så spesiell er måten du kan få kombinert opplevelsen av fartsfylte kabaretshow og den intense stillheten fra buddhisttempler på et og samme sted.

Phuket

Et sted som aldri vil feile deg, som vil være en stor feriesuksess for hele familien uansett alder er den vakre byen Phuket. Her kan du baske deg i deilige naturopplevelser, yrende uteliv og fartsfylte attraksjoner.

Ta deg lange avslappende båtturer ut til de utallige grottene som finnes langs kysten, som bader i asurblått vann. Eller besøk en av de mange statuene som ruver i utsikten.

Denne byen har alle fasiliteter som skal til for å få en ferietur man sent vil glemme, og mulighetene er uendelige for den eventyrlystne. Det finnes en rekke opplevelsesturer man kan booke dersom man ønsker en litt mer fartsfylt hverdag, eller man kan tilbringe late dager på den hvite sanden om man ønsker det.

Kan hende du også liker

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.