Vakre Lofoten

Hvis du søker opp Norge på det store internett, så er sjansen for at du får opp bilder av Lofoten nærmest lik 100%. Mange regner dette området som noe av det vakreste Norge har å by på, og i denne artikkelen skal vi derfor gå nærmere inn på hvorfor noen mener nettopp det. Følg med videre!

Blått hav så langt du ser

Lofoten har så ekstremt mye å by på, at hvis du først skal besøke Norge, så er dette noe du bør få med deg. Det anbefales å planlegge mye av reisen før du ankommer, slik at du vet hvilke muligheter som ligger foran deg. Store mengder turister kan også sørge for stor pågang. Dette betyr fortsatt ikke at man føler man går i kø opp de vakre fjellene.

Ved å bestille en rorbu langs sjøen vil du kunne oppleve Lofoten på den aller beste måten, mener vi. Disse finnes i mange farger og fasonger, og noen er slettes ikke så lite luksuriøse heller. Fra disse er det nesten uansett hvor du bosetter deg, kort vei til nydelige turområder. Her finnes muligheter for fjellturer, for både nybegynnere og erfarne fjellfolk. Husk godt skotøy, det er alfa og omega for en god opplevelse.

Havørn er kanskje noe av det vakreste Lofoten har å by på. Derfor finnes det flere muligheter for å bli med på havørnsafari rundt blant Lofotens mange øyer og skjær. Med guider med lang erfaring er det garanti for at dere finner det dere leter etter. Majestetiske dyr, det er de virkelig. Er man heldig vil man også kunne få øye på en rekke andre dyr mens man først er på tur.

Sist, men ikke minst, så er Lofoten et yndet sted for fiskeentusiaster. Ta med deg fiskestangen, for her er du garantert å få fisk! Det er ikke uten grunn at det finnes utallige fiskeskøyter som står fortøyd i Lofoten til enhver tid.