Hva hvis værgudene ikke spiller på lag?

Enhver drømmeferie baserer seg ofte på solskinn og varme dager. Dessverre er det slik at været i Norge ikke alltid lever opp til disse forventningene. Dette betyr ikke at ferien er spolert, og at det nå bare er å avlyse. Heller tvert i mot! I denne artikkelen skal vi komme med fire forslag til hva du kan gjøre om værgudene ikke er på din side.

Spille kort på hytta

Mange velger å leie seg en hytte på fjellet for å oppleve Norge. Her er det slettes ikke behov for bra vær for å kunne kose seg. Minst like hyggelig kan det være å fyre opp i peisen, og sette i gang med en runde kortspill sammen med de du er glad i. En kopp kakao gjør alt enda bedre. Liker du ikke kort, så er det heller ingenting i veien for å sette på litt sport på TV. Hytta er til for å kose seg!

Vinne litt lommepenger?

Du sitter kanskje på hotellet og lurer på hva du kan finne på i regnværet? De aller fleste hoteller i Norge tilbyr god internettforbindelse, og derfor er mulighetene uendelige. Kanskje det derfor kan friste å dra opp mobilen for å spille litt casino? Kanskje du er heldig og vinner penger slik at hele ferien blir gratis?

Dra på konsert

Selv om Norge ikke er et stort land i verdenssammenheng, så finner man også her artister i verdensklasse. I flere av Norges største byer finner man store konserthaller som kan by store artister og fantastiske opplevelser. Det bør sjekkes ut!

Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær

Skal man leve som en ekte nordmann så er man ikke redd for litt dårlig vær. Ta på deg gode klær og godt humør så skal du se at dagen blir bra likevel. Og husk, det er ingen skam å snu.