Velkommen! Du lurer kanskje på hva du kan finne her hos oss? Ved å lese denne artikkelen vil du kunne få svar på nettopp det. Her skal vi forklare litt om hvilken informasjon du kan finne og hvor du finner den.

Norge på kryss og tvers

Norge er et yndet ferieland for folk fra hele verden. Likevel er det mange både i utlandet og hjemme i Norge som ikke har noen god oversikt over hva man kan gjøre i dette langstrakte land. Derfor vil du under dette domenet kunne få informasjon om hvilke steder du bør besøke i løpet av din norgesferie. Dette er uavhengig om du har planer om å reise på byferie, eller om du trives best i telt, med fri natur på alle kanter. Ved å klikke deg rundt kan du finne informasjon om flere av Norges største byer, som blant annet Trondheim. Skulle du lure på hva du kan gjøre der, så står dette godt forklart.

For deg som ønsker å reise rundt i Norge ved hjelp av bil, vil du også kunne finne tips til hvordan du bør bevege deg, og hvilke plasser du bør vurdere å besøke. Norge er et langstrakt land, og det kreves derfor litt planlegging.

Den beste måten å finne ut hva vi kan hjelpe deg med, er ved å klikke seg rundt på egenhånd. Så derfor anbefaler vi bare å sette i gang, du finner definitivt noe som passer for deg. Til slutt ønsker vi deg en fortreffelig ferie, selvfølgelig i Norge!